divendres, 26 de desembre del 2014

Salpam de nou

flickr 
Després d'uns dies de parada obligatòria entre torrons i familiars toca començar a tornar a hissar veles per recórrer, sense pausa però sense pressa, tot el territori pitiús. 

Finalment he aconseguit trobar el mètode per enganxar un mapa al portal web a on es puguin anar veient els diferents punts geogràfics amb rellevància literària. La complexitat d'aquesta tasca és molt superior al què esperava. Cada text va acompanyat d'una informació (encara per redactar i, en ocasions buscar) que comprèn l'autoria amb la biografia i fotografia de l'autor; la ubicació de la zona a on es troba el text i del lloc concret. Així és que per cada punt se'm creen, segures, entre tres i quatre pàgines: text, autor, zona i lloc. 

La meua intenció és anar recollint textos i fent corpus fins mitjan febrer. Una volta feta aquesta tasca serà quan dedicaré unes setmanes, fins a mitjan març, per crear algunes possibles rutes literàries a Formentera i a Eivissa. Si el programa de temps es complís, tendria tot el mes d'abril per redactar el treball en paper que justificàs la feina feta i podria també assegurar-me que la web funciona. 

Ans de reprendre de nou la feina, vull comentar que la revista Eivissa m'està essent de gran ajut a l'hora de trobar literatura pitiüsa. De la mateixa manera l'almanac El Pitiús és també una eina de gran valor. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada